Acceptatie, Adolescenten, Agressie, Allochtonen, Angst, Assertiviteit, Beroepskeuze, Besluitvorming, Bewustwording, Burnout, Christelijk, Coaching, Communicatie, Conflict, Depressie, Dromen, Emotionele intelligentie, Executive coaching, Familietherapie, Gedrag, Geweldloze communicatie, Gezin, Humor, Hyperventilatie, Innovatie, Inspiratie, Integriteit, Intimiteit, Intuïtie, IQ, Kernkwadranten, Kernkwaliteiten, Kernovertuigingen, Klachtgericht, Lager opgeleiden, Leidinggeven, Levensloop, Lichaamstaal, Life coaching, Management, Mental coaching, Mindmappen, Motivatie, Onzekerheid, Opvoeding, Ouderbegeleiding, Ouderen, Paniekaanvallen, Pastoraal, Personal coach, Persoonlijkheidsstoornissen, Pesten, Professional organizing, Psychosomatiek, RET, Scheiding, Senioren, Sociaal panorama, Specifieke problematiek, Spiritualiteit, Spreken in het openbaar, Testen, Timemanagement, Trainingen, Veranderingen, Verkeerscounseling, Waarden, Wandelen, Werk, Werkdruk, Werkplekonderzoek, Zelfreflectie, Zelfvertrouwen, Zingeving, coaching Roosendaal, Coach roosendaal, Gesprekstherapie roosendaal, gesprekstherapie.psycholoog, psychologie, roosendaal,stichting gezondheid
 
Copyright Doelgericht Coachen © 2008
Een verkoopteam kan niet winnen zonder kwalitatief hoogstaande verkopers aan te trekken. Ze moeten over de nodige vaardigheden beschikken om hun ruimte te domineren en invloedrijke leden van uw bedrijf te zijn.

Veel verkopers worden echter na 6 of 12 maanden weer ontslagen omdat ze toch niet voldoen aan de eisen van de onderneming.

Een recent artikel gepubliceerd door CareerBuilder bracht aan het licht dat bijna 70% van de bedrijven aangaf een slecht wervingsbesluit te nemen gedurende het jaar. En 41% van die bedrijven schatte de kosten van die beslissingen op  € 25.000 en 24% van hen schatte dat de kosten oplopen tot € 50.000.

In de genoemde € 25.000 - € 50.000 zijn niet meegerekend:

-Werkgeverslasten
-Kosten Lease-Auto en brandstof
-Administrtaie- en Contract opmaakkosten
-Kosten laptop en mobiele telefoon
-Omzetderving in het desbetreffende rayon
-en...6 to 12 maanden uw concurrent 'vrij spel' geven in een gebied dat nauwelijks bewerkt wordt


De beste verkooporganisaties stellen constant de vraag: "Hoe kan ik topverkooptalent vinden?"

Omdat we dit probleem begrijpen presenteert Van Wingerden Verkoop- en Trainingsschool de Pre-Hire Tool. Deze assessmenttool is het beste filter voor ELKE  NIEUWE SALES MEDEWERKER voor uw organisatie. .

Een geïnteresseerde aanvrager vult de gegevens van de kandidaat in en deze krijgt een verkoopvaardigheids- en persoonlijkheidsbeoordeling. Na afronding van de beoordeling ontvangt uw personeelsmanager bericht voordat u  met de sollicitant spreekt.

Pre-Hire Tool eigenschappen:

Elimineer de aanname van kostbare, slecht presterende medewerkers
Recruitment Kostendaling
Stop onnodige interviews
Altijd toppresteerders aannemen
98,8% nauwkeurige beoordelingen, persoonlijk aangevuld met zeer waardevolle informatie.
Zeer uitgebreide prestatierapporten met of zonder een persoonlijk aanbeveling.


De Pre-Hire Tool inclusief uitgebreide rapportage, welke ook leverbaar is voor leidinggevende functies,  is te bestellen vanaf* € 497,00 inclusief een persoonlijke toelichting en advies van Arie van Wingerden. (desgewenst aanwezig bij de sollicitatiegesprekken tegen meerprijs)

Kijkend naar de kosten van aannemen van een niet goed functionerende  verkoopmedewerker/accountmanager/leidinggeende, bespaart u tussen de 98 - 99%, vergeleken bij 25.000 en 50.000 kosten als u de verkeerde medewerker aanneemt.

Kandidaat aanmelden ? Klik op 'Kandidaat aanmelden' en mail ons de volgende informatie:

-Naam en voornaam van de kandidaat
-Welke verkoopfunctie het betreft
-Geboortedatum kandidaat
-Mailadres van de kandidaat
-Mailadres van de HR Manager van uw onderneming
-Overige NAW gegevens van uw ondernemening
€497,00 geeft u de De Pre-Hire Tool inclusief uitgebreide verkoopvaardigheids- en persoonlijkheidsbeoordeling + telefonische toelichting en advies van Arie van Wingerden.

Wilt u dat Arie aanwezig is bij de sollicitatiegesprekken met leugendetectie en tevens lichaamstaal, houding, actieniveau en passie beoordeelt ? Dan geeft dit een meerprijs van €99,00 per gesprek en reiskosten a € 0,80 per kilometer. (Binnen een straal van 25 kilometer om Roosendaal geen reiskosten)
Meerdere gesprekken op 1 dag mogelijk.


Gebruik onze
 
Betaling geschiedt altijd minimaal 1 week voorafgaand aan het onderzoek